Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Herr >  Stövlar >  Arc'teryx Stövlar Herr - Arc'teryx Bora2 Mid Gtx Vandring - Svart - Sverige (DBL9883)
Arc'teryx Stövlar Herr - Arc'teryx Bora2 Mid Gtx Vandring - Svart - Sverige (DBL9883)

Arc'teryx Stövlar Herr - Arc'teryx Bora2 Mid Gtx Vandring - Svart - Sverige (DBL9883)

2,460.2 SEK  820.1 SEKspara: 67% rabatt

Modell: DBL9883
Färg: Svart

Vänligen välj:BORA2 MID GTX HIKING BOOT
En radikalt annan inställning till vandringsskor, Bora² Mid GTX förser Arc'teryx-tekniker för att skapa en ny nivå av mångsidighet och prestanda. Under de slitstarka, sömlösa, termolaminerade övre, utbytbara dragkedjorna ger Arc'teryx Adaptive Fit den anpassade komforten med förmågan att modifiera Bora² Mid GTX för att utföra i varierande klimat och förhållanden. Stretch GORE-TEX®-fodret levererar vattentätt / andningsskydd i vått eller skiftande väder. Den mycket luftgenomsläppliga stretchmikromesh liner är konstruerad för ventilation i varma torra miljöer. En isolerad liner för vinterkall finns separat. Vibram® yttersula fungerar i tandem med den gjutna EVA-mellansålen för att leverera en tillvägagångsschans med smidighet och skydd för en bergsklättring.
ARC'TERYX ADAPTIVE FIT ADVANTAGEArc'teryx Teknisk prestanda Skor använder en exklusiv design, Adaptive Fit, med ett separat internt fodral som ger bästa passform anpassningsförmåga och höjer andningsförmågan och väderskyddet. Bora² Mid GTXs utbytbara liners är gjorda av sträcktextilier som har kuddeffekt, överensstämmer med vilken fotform som helst, inte absorberar fukt och frigör bäraren för att välja det foder som bäst uppfyller miljöförhållandena. Mikromesh luftgenomsläppligt fodrar ventilerar i heta, torra klimat. Det unika, stretchbara GORE-TEX®-fodret använder minsta sömmar och lim för att säkra membranet, vilket maximerar sin vattentäta / andningsbara yta. Att separera fodret från startskalet gör att GORE-TEX® kan sträcka sig till ytterkanten av Bora ² manschetten, betydligt högre än i traditionella konstruktioner, vilket ytterligare ökar vattentätt / andningsskydd.
VIBRAM® ARC'TERYX HIKING OUTSOLEArcteryx skor designers söker problem att lösa. En vandringssol måste vara hållbar, stödjande och arbeta med foten när den går, men alltför ofta innebär det att offra smidighet och dragkraft. Partnerskap med Vibram®, Arc'teryx arbetade för att skapa en yttersål som kunde anpassa sig till skiftande spårytor och topografier, samtidigt som det ger stöd och lång livslängd. Resultatet är en innovativ design som kombinerar dragkraft med grepp. En zon i framfoten ger friktionen att hålla fast på hårdrock och släta ytor, Omkretsen modelleras efter en bergsklättring för hållbarhet och grepp, och klackarna kombinerar bit med friktion. Den sfäriska hälsdesignen underlättar en jämn strid och använder "Y" -spårhisssteknik för förbättrad bromsning och smidighet.
Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se