Fri Express Frakt / Fri Returer | Arc'teryx-garantin
Sverige
Hem >  Herr >  Stövlar >  Arc'teryx Stövlar Herr - Arc'teryx Bora2 Mid Läder Gtx Vandring - Grå - Sverige (PUT5512)
Arc'teryx Stövlar Herr - Arc'teryx Bora2 Mid Läder Gtx Vandring - Grå - Sverige (PUT5512)

Arc'teryx Stövlar Herr - Arc'teryx Bora2 Mid Läder Gtx Vandring - Grå - Sverige (PUT5512)

2,460.2 SEK  820.1 SEKspara: 67% rabatt

Modell: PUT5512
Färg: Grå

Vänligen välj:BORA2 MID LEATHER GTX HIKING BOOT
Bora² Mid Leather vandringsstuga kombinerar de avancerade fördelarna med Arc'teryx Performance Footwear med den slitstarka komforten och den unika känslan av läder. Arc'teryx Adaptive Fit-teknik använder ett separat innerfodral som sträcker sig för anpassad passform som formar sig till foten. Den rika nubuckskinnsöversidan är enstaka. Detta eliminerar sömmar och sömliner som kan öka vikt, skapa svaga punkter och irritera foten. Den unika yttersålen är resultatet av ett djupt samarbete med Vibram® för att skapa en plattform som ger hållbarhet, smidighet och säkerhet på varierad terräng. Den injicerade EVA mellansolen och den customformade Ortholite ™ fotbädden kombinerar för komfort, stabilitet, stöd och stötdämpning. Varje del av Bora² är noggrant utvecklad och vald för att ge prestanda och skydd för vandrare och backpackers som driver gränserna.
ARC'TERYX ADAPTIVE FIT ADVANTAGEComfort är förtroende och är särskilt viktigt vid långa resor i stor terräng. Bora² Mid Leather GTX använder en exklusiv design med ett separat internt GORE-TEX® liner som passar foten för en snabb anpassad passform. Tekniken ger bästa anpassningsförmåga, eliminerar irritation och heta fläckar och förbättrar andningsförmågan och väderskyddet. Det unika stretch-GORE-TEX®-fodret använder minsta sömmar och lim för att säkra membranet, vilket maximerar dess andningsytor. Den separata skal- och linerkonstruktionen gör det också möjligt för GORE-TEX® att sträcka sig till toppen av kragen, betydligt högre än i traditionella startkonstruktioner, vilket ytterligare ökar vattentätt / andningsskydd. En isolerad GORE-TEX® liner, säljs separat, är tillgänglig för kallare förhållanden.
VIBRAM® ARC'TERYX HIKING OUTSOLEA vandringssolen måste vara hållbar, stödjande och arbeta med foten när den går, men det betyder alltför ofta att offra smidighet och dragkraft. Partnerskap med Vibram®, Arc'teryx arbetade för att skapa en yttersål som kunde anpassa sig till skiftande spårytor och topografier, samtidigt som det ger stöd och lång livslängd. Resultatet, Vibram® Arc'teryx Hiking Outsole, är en anpassad mönstrad design som ger grip med grepp. En zon i framfoten ger friktionen att hålla fast på hårdrock och glatta ytor. Sulaens omkrets är modellerad efter en bergsklättring för hållbarhet och grepp, och klackarna kombinerar bit med friktion. Den sfäriska hälsdesignen underlättar en jämn strid och använder "Y" -spårhisssteknik för förbättrad bromsning och smidighet.


Månadens special april


Sverige

Sverige
Copyright © 2020 Arcteryx Jacka Rea All Rights Reserved.Powered by www.carinabeijer.se